Mozer Dental fogorvos Siófok
Mozer Dental fogorvos Siófok

 3D CT Háromdimenziós Digitális Röntgen készítés! 20.000 Ft

IDŐPONTKÉRÉS: +36 30 71 80 787

Az árlistában változás történt! Megértésüket köszönjük!

A készenléti ügyelet SZÜNETEL!

IDŐPONTKÉRÉS: +36 30 71 80 787

 

Fogszabályozás

Dr. Demény KamillaRendelőnkben Dr. Demény Kamilla fogszabályozó szakorvos fogadja a pácienseket.

A fogszabályozási napra bejelentkezés a +36 70 7767 687 telefonszámon a doktornőnél történik. Fogszabályozási rendelés minden hónap első hetében kedden és csütörtökön van.

Fogszabályozáson a fogazat helyzeti és alaki rendellenességeinek diagnosztizálását, gyógyítását és megelőzését értjük. A kezelés célja, a fogazat normális fejlődésének biztosítása, ezáltal normális funkció és ideális esztétikum létrehozása, ill. a már kialakult anomáliák helyreállítása.

 

 

 

 


A FOGSZABÁLYOZÁS ELŐTTI TRAINEREK SZÜKSÉGESSÉGÉNEK FELMÉRÉSE

A fogszabályozó készülékek a szájlégzést, nyelvlökéses nyelést, mint rossz szokást nem szüntetik meg, ezért sokszor előfordul, hogy a rendellenesség, a fogak torlódása, egy idő után recidivál (visszaáll). Ebből a megállapításból kiindulva fejlesztették ki ezeket a készülékeket, a Trainereket, amelyeket 6-12 éves kor között kell hordani a gyereknek éjszaka. Segít a rossz szokások megszüntetésében, sokszor már nincs is szükség fogszabályozó kezelésre, vagy nagymértékben lecsökkenti a rendellenesség súlyosságát. Előbb a puha Trainerrel kell kezdeni, majd 6 hónap után át kell váltani egy keményebb tipusra és ezt kell hordani 11-12 éves korig.

KIVEHETŐ ÉS RÖGZÍTETT KÉSZÜLÉKEK GYEREKEK ÉS FELNŐTTEK RÉSZÉRE

Szükségességét személyes konzultáció után javasolja a szakorvos