Mozer Dental fogorvos Siófok
Mozer Dental fogorvos Siófok

 3D CT Háromdimenziós Digitális Röntgen készítés! 20.000 Ft

IDŐPONTKÉRÉS: +36 30 71 80 787

Az árlistában változás történt! Megértésüket köszönjük!

A készenléti ügyelet SZÜNETEL!

IDŐPONTKÉRÉS: +36 30 71 80 787

 

Kombinált fogpótlások

Abban az esetben, ha a megmaradt fogazat nem teszi lehetővé rögzített fogpótlás, híd elkészítését a megmaradt fogakat még fel lehet használni a kivehető fogsor rögzítésére, megtámasztására, ezeket a pótlásokat kombinált fogpótlásnak nevezzük.

Kombinált fogpótlás rejtett elhorgonyzással -kiváló esztétika biztos tartás:

A megmaradt fogakra hidat vagy stéget készítünk, amihez a kivehető fogpótlás „patentokkal” csatlakozik. Ennél a pótlásnál nincs kapocs, a kivehető rész és a rögzített rész közötti átmenet sokszor észrevehetetlen. A finommechanikai rögzítőkkel -csúsztatókkal, gömbökkel, frézválakkal - történő rögzítés igen stabil és könnyen megszokható pótlás kialakítását teszi lehetővé.

Teleszkópos fogsor:

A fogsor belsejében megbúvó teleszkóp rendszerből kívülről semmi nem látszik. A teleszkópkoronák biztosan tartják helyben a fogsort, sokszor nincs szükség fogsorragasztóra a helybentartáshoz. Sőt! A pillérfogakon a teleszkóprendszer által a fogak tengelyével párhuzamos erőhatások érvényesülnek, mely megfelelő kedvező hatással bír a fogágyra, csökkenti a fogak meglazulásának esélyét. A kis fémsapkák nem látszódnak, a páciens bátran ehet, beszélgethet és mosolyoghat.

Kombinált kapcsos kivehető fogpótlás :

A kapcsoskombinált kivehető fogpótlás nem tartalmaz finommechanikai rejtett rögzítő elemeket. A rögzítés az íny és a fognyak határán húzódó fémkapcsokkal van megoldva. A megmaradt fogakra fémkerámia koronák kerülnek vállas fogelőkészítéssel. A fémkerámia koronák szájpad felőli oldalát a fogtechnikus úgy képzi ki, hogy a fogsor biztosan és stabilan ülhessen fel ezekre a részekre.